Termeni si conditii

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.carulcuburgeri.ro, incluzand accesul, navigarea produsele comandate, reprezinta acordul implicit de respectare a Termenilor si Conditiilor din cuprinsul acestui document.

Continutul site-ului www.carulcuburgeri.ro, alcatuit din articole, imagini, elemente de grafica, intra sub incidenta legislatiei privind protectia drepturilor de autor si a legislatiei privind proprietatea intelectuala. Folosirea oricarui element fara acordul explicit al administratorilor www.carulcuburgeri.ro se sanctioneaza conform legii.

Administratorii site-ului www.carulcuburgeri.ro isi rezerva dreptul de a modifica unilateral continutul acestuia, fara instiintarea prealabila a utilizatorilor.

 

Obiligatiile clientului la inregistrare

Pentru utilizarea serviciului de inregistrare trebuie sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, iar daca aceste informatii se vor schimba in timp, va trebui sa le actualizati. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nicio notificare prealabila.

Conditii de livrare

www.carulcuburgeri.ro isi rezerva dreptul de a actualiza zilnic preturile si produsele de pe site. Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare.

Plata produselor comandate prin intermediul site-ului www.carulcuburgeri.ro se poate efectua atat online, cat si in numerar, la livrare. Livrarea produselor se face in intervalul si in baza unei comenzi minime afisate pe site..

Orice reclamatie privind starea produselor, conditiilor de livrare ori eventuale neconcordante ce tin de pret, trebuie comunicata imediat la adresa de email comenzi@carulcuburgeri.ro pentru verificarea si inlocuirea acestora, atunci cand acest lucru se impune.

Confidentialitate

www.carulcuburgeri.ro va folosi datele personale transmise de cumparator doar in scopul mentionat, al livrarii de bunuri si servicii sau al transmiterii de mesaje promotionale catre cumparator. Administratorii acestui site nu vor face publice si nu va instraina gratuit sau contra cost date privind informatii personale ale clientilor. Acordul dat pentru termenii si conditiile enuntate pe www.carulcuburgeri.ro, reprezinta asumarea acestora de catre cumparator.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate www.carulcuburgeri.ro nementionata in prezentul document se va solutiona pe cale amiabila. In caz contrar, competenta revine instantelor de judecata din Romania.